Title Image

Dodatki do wypieków

Dodatki do ciast, nie tylko wzbogacają smak wypieków, ale też powodują, że słodkości prezentują się efektownie. W ofercie Bakalland można znaleźć zarówno sypkie dodatki do wypieków, jak i specjalne masy oraz mieszanki, skrupulatnie dobrane pod względem składników. Używając dodatków cukierniczych Bakalland, można stworzyć przepyszne ciasta, o wyjątkowym smaku, którym nie oprze się żaden wielbiciel słodkości. Tradycyjna masa makowa z bakaliami czy masa z białego maku o smaku marcepanowym? Do wyboru jest jeszcze kajmak, czyli masa krówkowa w wielu smakach: tradycyjnym, kakaowym, orzechowym i tiramisu. Do szarlotki przydadzą się prażone jabłka, przygotowane z wyselekcjonowanych jabłek z polskich sadów.

Dodatki do wypieków – masa makowa, kajmak, a może migdały?

Środek ciast i deserów, jest tak samo ważny, jak ich zewnętrzna część. By uatrakcyjnić ich wygląd i smak warto użyć dodatków do ciast. Pomocne z pewnością okażą się migdały w płatkach, wiórki kokosowe oraz skórka pomarańczowa. Chrupiące i delikatne płatki migdałów to dodatek do wypieków, bogaty w magnez. Wiórki kokosowe to świetne źródło potasu i fosforu. Z kolei aromatyczna skórka pomarańczowa, nie tylko ozdobi serniki i makowce, ale też dostarczy do organizmu cenny błonnik.

Wyświetlanie 1–12 z 16 wyników

Dodatki do ciast, nie tylko wzbogacają smak wypieków, ale też powodują, że słodkości prezentują się efektownie. W ofercie Bakalland można znaleźć zarówno sypkie dodatki do wypieków, jak i specjalne masy oraz mieszanki, skrupulatnie dobrane pod względem składników. Używając dodatków cukierniczych Bakalland, można stworzyć przepyszne ciasta, o wyjątkowym smaku, którym nie oprze się żaden wielbiciel słodkości. Tradycyjna masa makowa z bakaliami czy masa z białego maku o smaku marcepanowym? Do wyboru jest jeszcze kajmak, czyli masa krówkowa w wielu smakach: tradycyjnym, kakaowym, orzechowym i tiramisu. Do szarlotki przydadzą się prażone jabłka, przygotowane z wyselekcjonowanych jabłek z polskich sadów.

Dodatki do wypieków – masa makowa, kajmak, a może migdały?

Środek ciast i deserów, jest tak samo ważny, jak ich zewnętrzna część. By uatrakcyjnić ich wygląd i smak warto użyć dodatków do ciast. Pomocne z pewnością okażą się migdały w płatkach, wiórki kokosowe oraz skórka pomarańczowa. Chrupiące i delikatne płatki migdałów to dodatek do wypieków, bogaty w magnez. Wiórki kokosowe to świetne źródło potasu i fosforu. Z kolei aromatyczna skórka pomarańczowa, nie tylko ozdobi serniki i makowce, ale też dostarczy do organizmu cenny błonnik.